Vizeli Gergő

Érdeklődésem, olyan technológiák, megoldások és természet ihlette találmányokra összpontosul, amelyek hozzájárulnak a fenntarthatósághoz. Egy olyan gazdasági rendszert támogatok, ahol a természetet és az erőforrásokat vesszük alapul. Főbb területeim: erőforrás alapú gazdaság, körforgásos gazdaság, kék gazdaság, biomimicry, ökológiai közgazdaságtan.

Szőcs Boróka

Biológus, ökológus, biológia tanár, méhkutató, méhész.

Diplomát szerzett Ökológia és Természetvédelem szakon, Biológia Tanár szakon, illetve Molekuláris, Immun- és Mikrobiológia mesterképzésen. Érdeklődése szerteágazó. Foglalkozott már háziméhek kutatásával, mesterséges intelligenciával, mikroszkópiával, rákos szövetek elemzésével. Legnagyobb szenvedélye az utazás, melyet a természet iránti érdeklődése, felfedezése vezérel.

Dr. Makai Szabolcs

A molekulák világát kutatja interdiszciplináris eszközökkel, és az ott talált megoldásokat és szerveződési logikát alkalmazza az emberek, gépek és az AI világába. Mindig mindent mindennel összehasonlít! A társadalmakat élő szervezeteknek gondolja, amelyek működésükben és kölcsönhatásaikban hasonlatosak egy élő sejthez vagy többszervű szervezethez.Legnagyobb felfedezése, hogy a világ nem csupán kicsi, hanem variációk ugyanarra a témára.

Söjtöri Nóra

Formatervező. 3D grafikusként és tervezőként dolgozik. Céljai között szerepel a környezet tudatos és természet ihlette tervezés elsajátítása és népszerűsítése. Szabadidejét jelenleg főként a rovarok vizsgálata köti le.